Followers

Meh Tinggalkan Link Untuk Blogwalking ye..

BLOG AKU TAK LEH MASUK????!!!


Tension betul aku bila kecoh pasal blogger kena hack.. aku bajet blog aku x de effect la.. sekali tu aku masuk terus x kuar "SPAM".. adoi... tension.. setelah remove segala banner dan link ke gengblogger baru la settle..(harap-harap la..) kepada kawan2 yg x perasan akan hal ni sila lah remove semua tu utk kebaikan blog korang ye..

Dah la blog aku ni berabuk!! lama tak update.. bz dengan kerjaya dan kehidupan.. apa citer kat sini pun aku tak tau.. jenuh jugak aku fikir apa la nak tulis utk entry kali ni.. tu pun setelah beberapa bulan aku tinggalkan blog aku ni... kalau bertahun tak tau la apa yg jadi.. kepada yg masih singgah kat sini.. terima kasih ye kerana sempat lagi singgah n jalan2 kat blog aku ni.. nnt aku akan cuba balas 'blogwalking' tu balik tau!!!...

rasanya macam setakat ni je dulu kot.. nnt aku cuba cari bahan yg menarik utk dikongsi lagi dengan korang yg sudi membaca blog aku ni.. terima kasih dan jumpa lagi di post yang akan datang... daaaa...

3 ulasan:

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

 

mula2 memang macam tuh.mas letak no phone n code,baru google bagi clear log in

 

bukan sbb tu mus.. sbb geng blogger kena hack.. so saper2 yg link blog ngan geng blogger sumer infected..huhu.. tapi skang dah buang link tu.. dah ok.. ;)

 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...